<< Etusivulle
 
Linkit
 
Järjestyksenvalvonta palvelut ja turvallisuuspalvelut
Monipuolisia turvallisuuspalveluita tarjoava kotimainen yritys, jonka pääasialliset alat ovat järjestyksenvalvonta –ja vartiointipalvelut.
Meiltä löytyy poliisihallituksen myöntämä vartioimisliikelupa, joka oikeuttaa toimimaan koko Suomen alueella.
Meille tärkeää on asiakaspalvelu ja ammattitaito. Meillä on pitkä kokemus erilaisista turva-alan tehtävistä sekä yksityiseltä että julkiselta turvallisuusalalta.
 
Verkkopankin tunnuslukusovellus
Kohta ei enää käytetä paperisia tunnuslukulistoja kun kirjaudutaan verkkopankkiin. Sen tilalle tulee älypuhelinsovellus, joten sittenpä paperiset listat siirtyvät historiaan. Nuorisolle tuo tuskin on ongelma, mutta vanhemmille ihmisille siirtyminen saattaa tuottaa ylimääräistä päänvaivaa. Onneksi vaihto ei tule tapahtumaan hetkessä, joten aikaa on riittävästi opetella älypuhelimen käyttöä. Tai vaihtoehtona on myös pieni tunnuslukulaite, jolloin älypuhelinta ei tarvi ollenkaan.

 
Tilaa puhuja hyvää tekevästä puhujatoimistosta
Puhujatoimisto, jonka kautta löydät tilaisuuteesi insipiroivan puhujan tai esiintyjän. Tilaamalla kauttamme puhujan autat samalla kouluttamaan ammatteihin kehitysmaiden naisia. 
Jokaisen välitetyn puhujan välityspalkkiosta lahjoitamme naiselle koulutuksen ammattiin kehitysmaissa Naisten Pankin kautta.
 
Ratkaisu rahaongelmiin
Tämä matkapuhelinliittymissä yleinen tapa toimii monessa muussakin asiassa.
Usean ihmisen raha-asiat helpottusivat huomattavasti, kun ottaisi käyttöön prepaid -rahan. Ei tarvi enää miettiä osamaksulaskuja ja luottokortin saldoa.

Kilpailuta kirjanpito
Kilpailutamme yritysten taloushallinnon palveluita. Olemme erikoistuneet pienyritysten kirjanpitopalveluiden kilpailuttamiseen, sekä helpottamaan uusia yrityksiä tilitoimiston valitsemisessa.
Palvelu sopii kaikille yritysmuodoille, olitpa sitten ammatinharjoittaja, toiminimi tai osakeyhtiön edustaja.
Suunnittelemamme tarjouspyyntölomake on tehty yhteistyössä kokeneiden kirjanpitäjien ja pitkän linjan yrittäjien kanssa. 
 
Yrityksen arvon määrittäminen
Tulee monelle ajankohtaiseksi ainakin siinä vaiheessa kun eläkeikä pukkaa päälle ja omasta yrityksestä pitäisi luopua. Mutta millä hinnalla? Siihen kannattaa perehtyä hyvin ettei luovu liian halvalla. Monesti kannattaa ottaa avuksi myös joku alan asiantuntija.
 
Työntekijöiden motivointi
Moni ajattelee, että pelkästään rahan takiahan ihmiset töitä tekee, mutta se ei pidä paikkaansa. Siitä on ihan tutkimustuloksia olemassa. Työ pitää kokea myös mielekkääksi ja ilmapiirin työpaikalla tulee olla kannustava ja keskustelutaidot täytyy olla hallussa niin kollegoilla kuin esimiehilläkin.
 
Yrityksiä eri aloilta löydät näiltä sivuilta. Business ja b2b-palveluja sekä paljon muita monen eri alan yrityksiä, jotka tarjoavat palvelujaan yksityisille ja yrityksille.

Mediavalmennus
Annatko haastatteluja medialle ?
Kehity entistä vakuuttavammaksi ja menestyksekkäämmäksi mediaesiintyjäksi kokeneen viestinnän ammattilaisen valmennuksessa. Mediavalmennuksen käytyäsi olet valmis kohtaamaan toimittajia, ydinviestisi ovat kirkastuneet ja olet harjaantunut haastateltavana ja esiintyjänä.
 
 
AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät 2015
Teemat 2015: Arviointi ja vaikuttavuus, Asiantuntijuus ja ammatillinen kasvu, Koulutus yrittäjyyden edistäjänä, Monenlaiset oppijat, Monitaitoinen opettajuus, Oppilaitosjohtaminen, Oppimisympäristöjen muutos, Osaaminen näkyväksi, Opintopolut ja ohjaus, Tutkintorakenteet ja pätevyydet murroksessa, Työelämässä oppiminen
                                                  

 

 
Copyright © 2000-2016 Yhteystiedot: TLN, 40900 JKL, info@tlnetwork.fi