<< Etusivulle
 
Linkit
 

 

 
Autohuolto Kemi
Ammattitaitoinen ja edullinen autohuolto Kemissä.
Vankalla kokemuksella hoidamme kaikkien automerkkien autohuoltopalvelut Kemin seudulla. Asiakaskuntamme koostuu Kemin lisäksi lähinnä Tornion, Simon ja Keminmaan asukkaista.
Teemme autohuolto- ja korjaustyöt aina ehdottomasti asiakkaan toiveita kuunnellen!
 
Samaa palvelua löytyy myös Keski-Suomesta eli kun tarvitset autohuoltoa tai olet ostamassa autoa, niin tsekkaa autovanhala.
 
Tarinoita vanhan jenkkiauton omistajalta
Vanhemman amerikkalaisen auton kanssa törmää monenlaisiin seikkailuihin. V8-mallin auto tarjoaa kaikki suuret tunteet ketutuksesta suuren luokan iloon. Kaikkiin tapahtumiin sitä voikin törmätä.
 
Saa nimittäi taistella kaikenlaisten pikkuominaisuuksien kanssa, mitä autoharrastus vain voi tarjota. Joskus voi miettiä polttoaineletkujen kestävyyttä tai vaikka auton päästömittausten tarpeellisuutta. Ihan vain öljyjen vaihtokin tarjoaa joskus elämän tähtihetkiä autoilun ihmeellisessä maailmassa.
 
Sitten jos touhuat uudempien autojen kanssa tai ihan vaan käytät sellaista niin kannattaa miettiä auton moottorin optimointia. Se tekee autosta huomattavasti mukavamman ajaa ja vähentää polttoaineen kulutusta. Tuohon hommaan sijoitetut eurot tulevat autoilussa hyvin nopeasti takaisin. Ja kannattaahan mukavuudesta auton kanssa joskus vähän maksaakin. Välipalana voi lukaista juttua autoilusta Suomen teillä. Itse kukin törmää aina kaikenlaisiin tilanteisiin, mutta hyvä huomata, että samanlaisiin epäkohtiin sitä muutkin törmäävät kun nelipyöräisellä matkaa taittavat.
 
Autohuolto Tammisaari
Tekee autohuolto -työt Tammisaaressa, niin määräaikaishuollot kuin yllättäenkin tulevat korjaukset. Huollon aikana tarkistetaan auton jarrut ja kaikki muu tarvittava. Käytössä laadukas Autodata-ohjelmisto, jolla saadaan kaikki tiedot tarvittavaan huoltoon liittyen. Huollon yhteydessä käytetään myös laadukasta öljyä ja varaosia. 
 
Kaivinkone Saksasta
Moni on päätynyt hankkimaan kaivinkoneen käytettynä Saksasta. Muualta Euroopasta kun noita kaivureita ja minikaivureita saa paljon edullisemmin kuin Suomesta. Moni on jopa ostanut kaivinkoneen Saksasta jotain rakennusprojektia varten, käyttänyt konetta projektin ajan ja sen jälkeen myynyt koneen usean tuhannen euron voitolla Suomessa.

Traktoreiden, puimureiden ja maatalouskoneiden korjaus ja huolto Joensuu
Joensuussa toimiva maatalouskoneiden ja traktoreiden korjaus ja huolto -alaan erikoistunut yritys. Olemme tarjonneet apua jo vuodesta 1994 ja omistajalla on lähes neljänkymmenen vuoden kokemus traktorien ja maatalouskoneiden huollosta.
Tarjoamme ammattitaitoista apua ja huollamme tinkimättömällä ammattitaidolla koneen kuin koneen. Traktoreiden korjausten lisäksi teemme ilmastointijärjestelmien korjaustöitä kaikkiin erilaisiin maatalouskoneisiin.


 Kesärenkaat, talvirenkaat, renkaiden vaihto, moottoripyörän talvisäilytys Helsinki
Meiltä saat myös alumiinivanteet ja kaikki rengastyöt. Tarjolla paikkoja kaksipyöräisten, kuten moottoripyörän talvisäilytykseen sekä veneiden kiillotus, vahaus ja veneiden keraaminen pinnoitus.
                                                 

 

 
Copyright © 2000-2016 Yhteystiedot: TLN, 40900 JKL, info@tlnetwork.fi