<< Etusivulle
 
Linkit

 

Rännit ja sadevesikourut Mikkeli
sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asennuksiin erikoistunut yritys. Pienenä yrityksenä voimme tarjota nopeaa, ammattitaitoista ja edullista palvelua. Toimitamme tuotteet ja asennamme ne paikoilleen tai vaihtoehtoisesti myymme tuotteemme myös tarvikkeina , eli voit ostaa meiltä tuotteet ja asentaa itse. Valikoimastamme löytyy mm. sadevesi- ja kattoturvatuotteet, kuten kourut, syöksytorvet, tikkaat, hoitosillat, lumiesteet ja hinta on varmasti kohdallaan. Maalaamme / vaihdamme tarvittaessa myös otsalaudat.
 

Kurottajapalvelu Helsinki
Suoritamme kurottajapalvelut pääkaupunkiseudulla (tavaroiden nostot ja siirrot). Avant pyöräkuormaaja vuokraus: Meiltä voit myös vuokrata pienkuormaajan Avant sekä pyöräkuormaajan. Myös kurottajan vuokraus onnistuu. Tarvittaessa mukaan myös ammattitaitoinen kuljettaja.
 
 
Lattialämmitys Salo
Toimii Warmia- ja Coolia -edustajana alueena Salon seutu, Paimio ja Somero.
Olemme toimineet jo 12 vuoden ajan lattialämmitysjärjestelmien parissa ja toteuttaneet yli 500 kohdetta pienistä keittiöistä isoihin halleihin avaimet käteen -periaatteella. 
Viihtyisän kodin taloudellinen lämmitysratkaisu
Luotettava vesikiertoinen lattialämmitys on käytössä huoleton, yksilöllisesti suunniteltu ja edullinen tapa lämmittää. Vedottomasti tasaista lämpöä tuottava järjestelmä luo asumisviihtyvyydelle kodikkaan perustan.
 
Samalta suunnalta löytyy myös kiinteistöpalvelut kuten maalaustyöt ja pikkuremontit. Yhtä lailla hoituu puutarhatyöt ja porrassiivoukset tai vaikka rännien puhdistukset.
 
Leikkimökin rakentaminen - talon rakentaminen
Miten nykyään rakennetaan? Nyt tuumaillaan leikkimökkien rakentamisen laatua. Se on kuitenkin pieni talo, jossa pieni ihminen osan aikaa asuu. Eikö siihenkin voisi panostaa vähän enemmän kuin pikaisesti hutaista vanhoista rakennusmateriaaleista jonkin mökin ja sanoa sitä rakentamiseksi. Netistä löytyy paljon ohjeita, jos suunnitelmissa on leikkimökin rakentaminen. Eli ei sitä hommaa tarvi ihan ummikkona lähteä työstämään. Ihan perustuksista lähtien kun tekee asian kunnolla niin ei tarvi moneen kertaan rakentaa samoja työvaiheita.
 
Tai jos leikkimökki ei ole ajankohtainen niin sitten voi rakentaa vaikka kasvihuoneen. Niitäkin on tarjolla monenlaisia valmiita paketteja tai sitten voi tehdä niin kuin moni muukin eli rakentaa talon tomaateille kaikesta siitä rakennusmateriaalista, mitä on jäänyt nurkkiin ja pihan perälle pyörimään. Jos ei ole jäänyt vanhoja materiaaleja tai muuten haluat tehdä kasvihuoneen ihan uusista tarpeista niin sekään ei ole ollenkaan huono vaihtoehto. Rakennatpa kasvihuoneen uudesta tavarasta tai vanhasta niin tietyt perusasiat siinä hommassa täytyy pitää mielessä jos haluaa että rakennus on pystyssä vielä muutaman vuoden päästäkin.
Ja kasvihuoneen ympärille voit rakentaa tyylikkään terassin ja aidata sen tai ihan pelkkä aitakin ilman sen kummempia terassirakennelmia erottaa kivasti pienen alueen kasvihuoneen omaksi alueeksi, jossa voit viljellä kasveja, jotka eivät vaadi kasvihuoneolosuhteita. Tyylikäs aita syntyy esimerkiksi heinäseipäistä.
 
Jos piharakentaminen ei ole ajankohtaista niin saatat kuitenkin olla remontoimassa sisätiloja. Pelkän pintaremontin lisäksi joskus saattaa tulla eteen vaativampiakin tehtäviä kuten väliseinän purkaminen ja väliseinän rakentaminen. Niihinkin löytyy paljon ohjeita netistä, joten ei tarvi ihan ummikkona lähteä touhuamaan.
Huomattavasti vaativampi työ on sitten kylpyhuoneremontti. Sitä ei kannata omin päin lähteä tekemään ilman erittäin hyvää tietoa ja osaamista. Aiheesta löytyy paljon tietoa ja siihen kannattaa tutustua hyvin jo suunnitteluvaiheessa, jolloin kokonaisuuden hahmottaminen helpottuu ja voit miettiä mitä työvaiheita voit tehdä itse ja mitkä teetät ammattilaisilla.
 
Ja ainahan voi säästää omaa vaivaansa ja jättää rakennustyöt kokonaan ammattilaisten hoidettavaksi. Rakennusliikkeestä saat takuulla osaavat tekijät isompiin ja pienempiinkin rakennushommiin. Ei muuta kuin istut sohvalla ja annat töiden valmistua. Sitä voi kutsua helpoksi rakentamiseksi.
 
Tutustu myös rakennusliiton yhden osaston toimintaan. Saat tietoa rakennusalan osaajien toiminnasta ja kokoontumisista sekä virkistystoiminnasta.
 
Hyttysverkot ja hyönteisverkot
erikoistunut hyönteisverkkojen ja hyttysverkkojen valmistukseen. Valmistamme korkealaatuisia ristikoita ja hyttysverkkoja ikkunateollisuudelle ja talotehtaille sekä mittatilaustyönä yksityisille asiakkaille.
Malleja on runsaasti, valikoima on monipuolinen. Tuotevalikoimastamme löytyy sopiva malli jokaisen talon tyyliin ja ympäristöön. Käytämme valmistusmateriaaleina hyvälaatuista kotimaista mäntyä, profiloitua muovia tai alumiinia. Toimituksemme ovat nopeita, varmoja ja täsmällisiä.
 
Kestävät ja laadukkaat betonityöt
Toteutamme yksilöllisesti räätälöidyt betonilattiat ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa. 
Huolellisesti tehty lattiavalu on rakennuksen kokonaislaadun takaamiseksi välttämätöntä ja on peruslähtökohta kaikissa kohteissamme. 
Palveluihimme kuuluu lattioiden valut, pintatyöt ja saneerauskorjaukset.
Meillä on kokemusta sekä liike- ja teollisuus että yksityisrakentamisesta.
 


 
                                                 

 

 
Copyright © 2000-2016 Yhteystiedot: TLN, 40900 JKL, info@tlnetwork.fi