<< Etusivulle
 
Linkit
 

Eevaleenan matkapäiväkirja
Kyllä matkailu avartaa ja on se matkustelu mukavaa viisivuotiaallekin. Laivamatka meren yli ja nallekarkkien syönti laivan hytissä tarjoavat jo nekin ensikertalaiselle hienoja hetkiä. Ja sitten kun pääsee hiekkarannalle ja kylpylään polskimaan, oikein jos rohkaistuu niin voi vaikka laskea vesiliukumäestä.
 
Mökkeily on myös matkailua
Suomalaisethan ovat mökkikansaa, siitä ei pääse mihinkään. Mökkeilyyn kuuluu monia sääntöjä, joita pitää noudattaa vaikka ei aina ihan fiksulta tuntuisikaan. Kun matkustetaan mökille niin arki kaikkine sääntöineen unohtuu. Mökillä lomaillaan ja rentoudutaan.
 
Metsästys- ja kalastusseuroilta voi monesti vuokrata mökkejä. Tai jos muuten kiinnostaa harrastaa erähenkistä toimintaa niin kannattaa tutustua sen alan seurojen toimintaan. Kalastus tai vaikka hirvenmetsästys on monelle lomalaiselle mukavaa ajan viettoa. Myös erilainen kalastusmatkailu on nykyään suosittua.

 
Japan Rail pass - tilaa netistä
Japan Rail Passilla voi matkustaa melkein kaikilla JR (Japan Railways) junilla koko maassa, myös Shinkansen-luotijunalla. Tämä on halvin ja samalla tehokkain tapa matkustaa Japanissa.

Passi on voimassa 7, 14 tai 21 päivää ja se on hankittava Japanin ulkopuolelta. Japaniin saavuttuasi voit määritellä koska passisi astuu voimaan. Kannattaa hankkia 7 päivän passi, jos tänä aikana aiot matkustaa pidemmän matkan kuin Tokio – Kioto edestakaisin.

Ryhmämatkat Eurooppaan, Pietariin, Tallinnaan ja koko maailmaan
Parhaat ryhmämatkat alkavat täältä!
Voit myös keventää työtaakkaasi ja etsimme parhaat hinnat ja reitit liikematkallesi. Sinä voit keskittyä omaan työhösi.


 
Japanin matkat ja Japani pakettimatkat
Lähde 11 päivän opastetulle ryhmämatkalle lumoavan kauniiseen kirsikankukkien Japaniin!
Jos olette suunnittelemassa loma-, liike-, ryhmämatkaa tai suomeksi opastettua matkaa Japaniin, niin voitte kääntyä matkatoimiston puoleen. Sieltä saatte toiveidenne mukaiset järjestelyt ja myös japanilaiset majatalot voit varata. Lisäksi vinkkejä junapassin käytöstä.
                                                  

 

 
Copyright © 2000-2016 Yhteystiedot: TLN, 40900 JKL, info@tlnetwork.fi