<< Etusivulle
 
Linkit

 
Ravitsemus, ravinto, ravintoterapeutti
tarjoaa luonnollisen hyvinvoinnin koulutusta eurooppalaisten luonnonmukaisten hoitomuotojen pohjalta. Tarjoaa kattavia ja holistisia kursseja luonnolliseen hyvinvointiin sekä kouluttaa intohimoisia ammattilaisia alalle. Kurssit on suunniteltu huolellisesti yhdistämään ihmiskehon tieteellistä ymmärrystä perinteisten, luonnonmukaisten terveydenhoidon keinojen kanssa.
Kurssit keskittyvät naturopaattisten hoitomuotojen keskeisiin periaatteisiin.
 
 
Frekvenssi harjoittelu - kannattaa kokeilla
Kun olet tympääntynyt perinteisempiin kuntosaliohjelmiin, niin kokeile tätä. Frekvenssiharjoittelulla saat rasvan palamaan ja lihakset kasvamaan ihan uudella tavalla. Ja mikä parasta, harjoitukset pysyvät lyhytkestoisina, eikä yhtä lihasryhmää tarvitse treenata monia liikkeitä ja kymmeniä sarjoja. Tällä kuntosali -ohjelmalla moni on saanut erittäin hyviä tuloksia sekä fitness- että kehonrakennus -tarkoituksissa. Jos taas olet ihan vasta-alkaja tai et ole edes aloittanut vielä treenaamista, mutta kovasti sitä suunnittelet, niin kannattaa lukaista juttu helppo tapa aloittaa kuntosaliharjoittelu. Toisin kuin moni luulee, niin harjoitteluun ei tarvita suurta määrää hienoja laitteita ja kalliita kuntosalimaksuja. Levytanko ja kehon oma paino riittävät erittäin pitkälle.
 
Lisäravinteet kuntosaliharjoittelussa
Onko niiden syönnistä hyötyä ? Mitä pitäisi syödä ja kuinka paljon, että harjoittelusta saisi kaiken tehon irti. Mikä on sopiva määrä proteiinia päivässä ja onko kreatiinista hyötyä. Samoin pitää miettiä missä muodossa lisäravinteet kannattaa nauttia ja paljonko kerralla. Jos jauheiden ja pillereiden syönti ei oikein nappaa niin tiesitkö, että testosteronin määrän lisääminen onnistuu ihan kotikonsteillakin. Ei tarvi kiellettyjä aineita eikä sallittuja lisäaineita, vaan mieshormonin määrää voi lisätä monilla hyvinkin yksinkertaisilla toimenpiteillä.

Lääkkeitä voi käyttää monella eri tavalla
Niitä suunnitellaan johonkin tiettyyn vaivaan tai tiettyyn tarkoitukseen, mutta sitten joku viisas huomaa, että tämähän toimii erittäin hyvin johonkin ihan muuhun. Ja lääke saa suuren suosion, mutta ihan eri vaivaan kuin mihin se alun perin on suunniteltu.


                                                 

 
Copyright © 2000-2016 Yhteystiedot: TLN, 40900 JKL, info@tlnetwork.fi